23 mar. 2009

Senzational

I-am ales degeaba. Primarul de Sacele Radu Nistor elevul silitor a lu` Scripcaru si -a absolvit cu brio studiile predate de acesta, reusind sa refuze banii de la guvern. Fiind convocat, primarul care este Radu Nistor de catre mandria colegiului nostru electoral din Sacele, domnul Nita Constantin a refuzat orice discutie asupra proiectelor venite de la guvern refuzand orice comentariu. Fofilandu-se ca are treaba lasandu-l cu ochi in soare pe domnul ministru al IMM-urilor.
Desi suntem convinsi ca Scripcaru ne face si ne va drege asa cum ne-a mai dat si ne-a dres ,Nea Nistor sta in baza banilor de buzunar al profesorului lui de la Brasov. Nita ramanand doar cu consilieri PSD si PNL care un consilier mai de breasla batran in ale meseriei s-a bagat singur in seama eviscerandu-se in critici de fost primar , cu grave probleme de memorie si stabilitate fizica, tremurand din toate incheiaturile lamentandu-se in tot soiul de idiotenii facand doctrina liberala de tot rasul. Oare domnu Lata are apa la genunchi interesandu-l terenul pe care sta apa din barajul Tarlung, ca prea cu foc si jale se criza. Multumesc personal din inima celor care l-au votat pe Nea Nistor ca de restu se ocupa altii. Sa lase banii la guvern si la consiliul judetean, sa nu faca proiecte pentru Uniunea Europeana si sa faca cat mai putin efort pentru a nu-i dauna grav sanatatii.
In calitate de membru PNL sunt dezolat de atitudinea fostului si actualul primar si le declar razboi pe fata ( table, remi, sah, etc ) pentru a nu le utiliza neuronul politic. Le recomand cat mai multa odihna ca totul este OK la Sacele.