27 iul. 2009

LINGAUL ... DE SAGEATA GALBENA

Chiar daca am terminat tarziu postarile ,am fost placut impresionat cati prieteni am .Am primit mesaje de incurajare,multi aproband hotararea mea de a demisiona si mi-au apreciat verticalitatea de a-l sustine pe Crin Antonescu .
Azi am primit telefoane din tara ,e-mailuri din partea unor parlamentari PNL,explicandu-mi ca trebuie sa am rabdare pentru ca problemele de la Sacele se vor rezolva .
Vad ca cei de la Brasov in speta "vulpoiul batran ",tin capul la cutie ca se simt cu musca pe caciula .Crin Antonescu a luat la cunostinta de problemele la Sacele ,eu asigurandu-l de sprijinul meu .
In schimb in aceasta dupa amiaza unul din personajele pomenite care se zice ca este consilier judetean m-a amenintat, citez :"vei muri de mana mea ..... politic" !Ce sa-i faci dragoste de penelist iar la momentul oportun ii voi da numele si inregistrarea telefonica .
Eu i-am spus ca nu suport anarhia si dictatura din Pnl BV precum si din org. Sacele .
Crin Antonescu ,in opinia mea trebuie sprijinit pentru ca avem nevoie de schimbare dar necazul este ca daca ai cateva organizatii in tara ca cea de la Brasov ,slabe sperante pentru a ajunge presedintele tarii .
CE NU TE DOBOARA ,TE INTARESTE ,multumesc prietenilor si membrilor mei simpatizanti pentru sustinerea acordata ;aviz amatorilor : Borcea de politica nu se va lasa si dati-i cu amenintarile in continuare caci avem si pentru voi legi in Romania .

26 iul. 2009

O MANA DE AJUTOR PENTRU CRIN ANTONESCU

Uimire.
Ieri total intamplator am descoperit un blog paralel care imi poarta numele .Un penelist sacelean care ma" iubeste " deja ma si vedea primar al localitatii si incepu-se a ma" lauda".Ce nu stie respectivu' este ca n-a aflat cati bani mi-a cerut Cancescu pentru a ocupa pozitia de candidat din partea PNL .Cert este ca numai la doua zile de la anuntarea demisiei mele am primit amenintari pe plan local si nu numai, acum le va fii si mai usor sa ma desfiinteze pentru ca mi-am permis sa spun adevarul despre situatia in care m-a bagat batranelul de la Consiliul Judetean .Oricum un fir de par daca-mi va fi atins ii va manca puscaria .
Astept explicatii si dezmintirea articolului de la Adrian Maxim daca mai poate sa-si aduca aminte ce a vorbit cu mine referitor la publicarea anuntului pentru candidatura 2012.
Voi fi nevoit sa dau cartile pe fata in caz contrar adica le voi aduce aminte (inregistrari)cum au stat lucrurile .In ceea ce-l priveste pe izolatorul de blocuri Dragos Craciun,Ungureanu Vasile omu' insarcinat cu inchiderea blogului meu,creierul afacerilor ilicite si asfaltatorul fara licitatii de Sacele si directorul cramei "La Maxim in Ograda ",toti sunt mancatori de bani publici din mana sefului .
Daca stiam ce tiganie este in acest partid ,daca stiam ca A.Cancescu se va folosi de mine mintindu-ma frumos si pe cealalta parte va asmute cainii penelisti impotriva mea fara ca eu sa am dreptul la replica,nu ma bagam in troaca lor .Ce am constatat eu pe parcursul acestor luni m-a lasat cu gura cascata.
Asta nu inseamna ca voi abandona clasa politica ,imi place ceea ce fac pentru ca pe parcursul a acestor ani am invatat si lucruri pozitive iar ce mi s-a intamplat a fost ca am avut incredere in c'ancescu.
EU NU FAC COMPROMISURI !