1 iun. 2009

UN PIC DE DECENTA !

Vine copilul de la scoala si-l vad Pdl-ist infocat,cu esarfa portocalie,linie pentru desen,carnetel,pix,biscuiti picnic si ciocolata.Spune mirat :tata,tata dar tu nu dai nimic copiilor ?
Am ajuns sa facem politica si cu copii.Suntem jalnici .M-am dus la un Hipermarket am cumparat bomboane si ciocolata si le-am oferit copiilor impreuna cu echipa mea de campanie in tot municipiul .S-au bucurat copii spre deosebire de cei sus mentionati ,dulciurile oferite de mine nu aveau nici o culoare politica si nici un semn electoral .Am facut acest gest din suflet,sper sa nu supar conducerea judeteana,a fost ceva instant .
Dupa aspect in Sacele se pare ca singurul partid politic care exista ,este PDL dar asta e .Ne complacem ca suntem un partid de mana a doua cu o campanie de doi lei.
Treziti-va PNL-istilor de la Brasov aici este Borcea si nu permit sa-mi fie rusine ca fac parte din PNL Sacele .

31 mai 2009

CAMPANIE PDL




Daca considerati ca este bine... trimite-tii romanilor inParlamentul European si o sa fim o tara asa cum spune domn' presedinte !
Ma bate gandu',datorita afirmatiilor presedintelui sa ma inscriu in PDL sa trec si eu la alte orientari sexuale ...SA TRAITI BINE ... Fara numar,fara serie de la mine pentru cei care n-au muncit in aceasta campanie
Visul meu este ca Norica Nicolai si Eba sa ajunga in PE.
*Pe Eba o sustin doar pentru ca va da o mana de ajutor consumatorilor de droguri .


Mie personal imi place de Basescu ca-i da in gat pe toti.
La vremuri noi tot noi .Lasand caterinca Pnl-Bv e cel mai tare .