9 mai 2009

CINE MA IUBESTE

Dupa cum imi place mie sa spun,un necaz nu vine niciodata singur,astazi fiind prima zi de campanie,m-am deplasat cu echipa mea pe strazile din Sacele incercand sa explic oamenilor importanta alegerilor europarlamentare,promovand candidatii PNL.Stupoare,dintr-o data se aduna un grup de oameni care eu credeam ca sunt interesati de aceasta campanie.Cineva din grup spun: -d-le Borcea,am citit in ziar ca veti candida la primarie din partea PNL.Am dat un raspuns scurt(da),incercand sa-mi duc discursul mai departe despre europarlamentare.N-am aratat oamenilor surprinderea mea dar dupa ce m-am despartit de acel grup,mergeam pe strada alaturi de a mea echipa,intrebandu-ma de ce sunt oamenii interesati si bucurosi de persoana mea.Intr-un tarziu ,ajungem in piata Electroprecizia unde am avut placuta surpriza sa intalnesc oameni felicitandu-ma pentru ca am schimbat partidul,cu un partid puternic si de viitor.Imaginati-va,oameni mandri ca dau mana cu ei,ca m-am oprit pentru a-i saluta si sincer sa fiu(n-am vrut sa va spun dar nu ma pot abtine)toate femeile cu care am stat de vorba,m-au felicitat,unele chiar si-au permis sa ma sarute pe obraz(invitatiile la cafea,mi le-a notat sotia pe agenda) .Colac peste pupaza,suna telefonul mobil in continu.Curiozitatea mea a fost foarte mare pentru ca pana la ora aceea ,nu citisem nici un ziar.Intr-un tarziu citesc articolul si-mi zic,trebuia sa mai puna si functia de presedinte al Romaniei si gata.Ce poate sa faca si presa asta... P.S -By TEX "CE NU TE DOBOARA,TE INTARESTE"

8 mai 2009

SITA DE CERNUT ZIARE

Bai,fratilor ziaristi,m-am gandit sa va pun la incercare sa vad cine ma iubeste si cine nu.Vineri va apare in toate ziarele brasovene(SPER),anuntul candidaturii mele la primaria Sacele.Am intampinat reactii de curtuazie,precum si critici,fofilandu-se spunand ca "timpul este prea scurt".Ziaristii de carton se vedeau tocmai de la" aeroportul Ghimbav" ca le este frica de seful lor si sa nu va mai bate-ti cu pumnul in piept ca avem o democratie adevarata.Eu am o vorba:"jocul ,greseala asteapta" si chiar va invit sa gresiti ,indiferent de coloratura politica a ziarelor d-vs. I-am propus aseara lui sebeni un concurs cu premii oferite de mine sa vedem daca o duce capul dar nu a avut curajul de a-l publica pe blogul ei(ar fi trebuit sa fie mandra).Ma simt dator sa va explic : concursul consta in a da raspunsul la o ghicitoare: CINE STA LA PRIMARIA BRASOV,CU MATURA SI FARASUL IN MANA ,ADUNAND GRESELILE DE EXPRIMARE ALE PRIMARULUI SCRIPCARU ? Pot participa doar cei care au raspunsuri ce contin numai greseli de ortografie ! SE ACORDA: - LOCUL 3 -UN INTERVIU CU MINE(direct) - LOCUL2 -UN REPORTOFON(pentru a-mi lua interviu) --LOCUL1 -DIRECTOR DE CAMPANIE PENTRU 2012-- MENTIUNE -1MC CHERESTEA(furata+tva)- - . Alegerea castigatorilor va fi obiectiva iar in functie de comentariul vostru facut,vor fi desemnati castigatorii.-- CUVINTE CHEIE:dupa program,conferinte,interval orar 17-18 ,amante,etc. LA PRASIT FRATILOR !

6 mai 2009

RADICAL DIN 9 =3 COMPLEXATI !

Va rog sa va adresati in mod respectuos,in calitate de candidat la functia de primar al mun.Sacele din partea PNL,sa-mi spuneti cum stati cu politia blogurilor(sebeni)cu cenzuratu' sau necenzuratu' blogurilor(Brasov news) ?O stea a iesit din anonimat,gunoiul Png-Sorin Basca(padurarul de serviciu care pazea lemnele "furate" de Borcea). Mai,oameni buni,eu am crezut ca stiti de gluma,eu ma pot exprima si ca un politician veritabil,uns cu toate alifiile si bun simt,dar vad ca asa oameni de stiinta sunteti incat nu va vedeti gunoiul din ochii vostri.A face cateva greseli de ortografie nu inseamna ca nu voi fi un primar bun;si experienta mea,rabdarea si competenta de a-i intelege pe oameni,este un lucru mult mai important decat sa apesi pe niste amarate de taste . Politica se face in strada alaturi de oameni,cunoscandu-le problemele lor. In alta ordine de idei,sunt bucuros ca PNL-BRASOV ocupa un loc important pe tara si sunt mandru ca fac parte din aceasta organizatie.Am fost onorat atunci cand d-l Cancescu m-a invitat si mi-a propus sa fiu candidat pentru alegerile din 2012 la Sacele.Sa stiti, ca nu chiar toti au fost de acord cu aceasta alegere a d-lui Cancescu dar dansul le- a replicat sa faca si ei ce am facut eu ,pana la fuziunea celor doua organizatii,de a face singur un procentaj de ~5%;in 2004 - 4,89% iar in 2008 - 3,8% .Am fost singurul promotor al organizatiei mele,fiind candidat,director de campanie,omul pentru lipit afise,principalul finantator;realizandu-mi BRANDUL pe care voi doriti dar nu puteti niciodata sa-l calcati in picioare.In concluzie,am sutat,am centrat si am dat si gol. Este bine sa stiti ca nu numai de PNL am fost curtat ci si de cei de la PSD. Am considerat ca ce mi se potriveste doctrinar,este aceasta politica liberala precum si competitia in cadrul organizatiei PNL Brasov. In prezent ,sper din tot sufletul sa ajunga Crin Antonescu presedintele Romaniei,d-l Cancescu, primarul Brasovului iar eu, primarul mun. Sacele !Poate sunt subiectiv dar daca Crin Antonescu nu va iesi presedinte,ne vom indrepta sigur catre o dictatura politica de nici peste 20 de ani nu vom scapade Pdl si PA DEMOCRATIE !!! Cat despre viata politica saceleana,am o sugestie constructiva pentru somitati intr-a-le politicii scrise pe bloguri,i-a faceti bine si cautati-mi un contracandidat care poate sa-mi faca opozitie(combatandu-ma) pentru alegerile viitoare !Atuuri-le mele sunt:tineretea,faptul ca spun lucrurilor pe nume,nu am trecut politic,nu-mi fac datorii politice si nu in ultimul rand, va am pe voi care ma criticati ! P.S - Am promis ca nu mai atac Pdl-ul trei zile,au mai ramas doua zile .

5 mai 2009

DA-I PDL-ISTULUI MINTEA CEA DE PE URMA !

A spus Borcea zilele trecute ca Scripcaru va adera la ideile PNL-ului ?Cred ca am avut o presimtire care s-a adeverit,si-a dat seama ca ideile Pnl-iste asupra realizarii aeroportului sunt benefice Brasovului.Pentru ca i-a venit mintea la cap, ajutat de la Bucuresti,de a lauda si a-si revendica meritele pentru realizarea aeroportului,promit ca timp de trei zile nu-l voi mai ataca !Se vede clar,dorinta lui de a trage la caruta PNL-ului .Oricum,felicitari tuturor fortelor politice brasovene pentru realizarea acestui obiectiv. Dedicatie speciala ziaristilor mei preferati:d-l CANCESCU este numarul 1 !!!(apropo de devorat);iar mai pe seara(acum n-am timp de voi) dupa ce vom sarbatorii acest eveniment important cu sampanie si toate cele,revin la voi ziaristii mei dragi ,pentru a-mi face publicitate. NU UITATI ,BUCURATI-VA DE CRIZA !