29 mai 2009

LINISTEA DIN INAINTEA FURTUNII ! prima parte

Semnale foarte bune din Sacele.
Cetatenii au inteles mesajul de a veni la vot deoarece consilierul Lata Vasile cu ceilalti colegi ai lui au depus o munca titanica prin lipirea afiselor si legatul banerelor pe drumul principal , dandu-le batai de cap celor de Pdl. S-a facut un sondaj in cartierul Garcini si s-a constatat ca cetatenii de etnie rroma sunt foarte multumiti de casele construite din fondurile Consiliului Judetean, dorind ca in urmatorii ani sa se realizeze un adevarat cartier de locuinte sociale ,voteaza PNL .Desigur ,nu-i poti crede in totalitate ca vor vota PNL caci stiti cum este omu'...,mai tine si cu Psd , mai cu Pdl(ca de' Scripcaru le mai scapa cate o autorizatie de a vinde flori in Brasov ).
Organizatia de tineret compusa din d-l Sterpu si cei 40... de membri,sunt vigilenti percutand la fiecare schimbare de afisaj .Se vede ca cine stie politica , stie pentru ca Lata in ciuda varstei tine piept tuturor problemelor intampinate in campania electorala .
In ultimul sondaj facut de liderul nostru Claudiu Coman(sefu' ATOP) ne situam pe locul doi , primul fiind Psd-ul .Stiu ca va urma o saptamana de foc cu evenimente organizate si speram sa ne onoreze cu prezenta d-l presedinte Aristotel Cancescu;la Sacele.
Noi suntem convinsi ca vom avea rezultate extraordinar de bune datorita faptului ca PNL este ca o FAMILIE si cum a zis ( i ) responsabilul de zona Ungureanu de a ne unii fortele ,pentru a reusi sa depasim 49% deoarece la alegerile din noiembrie am avut 12%.
Noi ne bazam foarte mult pe iscusinta,priceperea,devotamentul si experienta fostului primar Lata care a obtinut in trei mandate ,rezultate foarte bune.
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca si sa nu uite ca noi suntem alaturi de el .
PS .Datorita faptului ca in aceasta campanie s-a muncit extraordinar de mult,imi permit ca sambata sa merg la o pescuiala deoarece la Sacele vom scoate un procent de minim 49% si asta datorita d-lui Vasile Lata impreuna cu a sa echipa .Facand o paranteza,in weekend va ploua cu galeata,deci ...

26 mai 2009

SEMENI VANT CULEGI FURTUNA

CUM PREA MARE LUCRU NU SE INTAMPLA IN ACEASTA CAMPANIE ,M-AM HOTARAT SA VA VORBESC DE TRECEREA MEA DE LA PNG LA PNL .DOUA PARTIDE CU ORIENTARI POLITICE TOTAL DIFERITE .A TREBUIT SA MA ADAPTEZ DIN MERS DE LA POZITIA DE LIDER A UNEI ORG. LOCALE A PNG LA UN SIMPLU MEMBRU BPJ AL PNL BRASOV .AM FOST INTAMPINAT CU CONCURENTA DIN INTERIORUL PARTIDULUI PRECUM SI DE RETICIENTA ORGANIZATIEI PNL SACELE .ESTE NORMAL CA ORICE SCHIMBARE SA FIE MAI MULT SAU MAI PUTIN ACCEPTATA .DORESC SA FAC UN MIC REMEMBER AL MISCARII MELE POLITICE ,SCRIS DE ALTII OBIECTIV IN PRESA ,PENTRU A NU FI ACUZAT DE SUBIECTIVISM .
ORICUM SUNT DEZAMAGIT DE EVOLUTIA CAMPANIEI ELECTORALE .
---------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.sorinbasca.ro/wp-content/uploads/2008/11/borcea.jpg


 • *Persoana din dreapta este o jigodie. Recunoşti jigodiile după ochii bulbucaţi şi după faptul că le tremură mâinile permanent. Mint foarte mult şi acest lucru le afectează personalitatea.
  Pe aceasă jigodie am cunoscut-o după alegerile pentru Parlamentul European, pentru că până atunci nu a catadicsit să dea pe la partid - că doar nu era campania lui. A luat vreo 2% în Săcele, adică vreo 400 de voturi.(de pe blogul lui sorin basca )
Ce diferenta este intre ce scrie Basca si ce spun ziarele ?
 • CISMARU IVAN PDL-32%
 • MAXIM ADRIAN PNL-23%
 • TOTH SANDOR UDMR-16%
 • NIŢĂ CONSTANTIN PSD+PC-15%
 • MOAŞA PETRU PRM-5%
 • BORCEA DAN PNG-6%
 • Presedintele PNG-CD Brasov, Sorin Basca, a precizat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca l-a demis oficial pe candidatul de le colegiul Sacele - Tarlungeni si ca a decis sa ia aceasta masura, intrucat, prin aparitia sa la postul local de televiziune, Dan Borcea a incalcat nu doar protocolul PNG-CD- PDL, prin care cele doua partide se angajeazasa nu se atace reciproc.
  ---------------------------------------------------------------------------------------------------
  "Am avut rezerve asupra acestui candidat inca de la inceput, pentru ca el a fost unul dintre candidatii care au beneficiuat de cel mai mare sprijin si la alegerile locale si a reusit unul dintre cele mai slabe rezultate ale PNG in judet, adunand doar 2% in Sacele", a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, Sorin Basca.
  AM OBTINUT 3,68% -------------------------------------------------------------------------------------------------

  Replica:1

  *Conducerea PNG-CD Braşov va demara o campanie de strângere de semnături în Săcele, pentru a convinge Consiliul Local de necesitatea extinderii spitalului din localitate. Preşedintele Organizaţiei Săcele a PNG-CD, Dan Borcea, atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă localnicii în ceea ce priveşte sistemul de sănătate. „Avem nevoie de o extindere a spitalului. De aceea propunem înfiinţarea unei secţii de pediatrie şi a unei maternităţi la Săcele”, a declarat Dan Borcea. Liderul PNG-CD Săcele susţine că, în actuala clădire a spitalului, se află deja turnată fundaţia pentru o nouă clădire, dar pentru care nu

  s-au mai găsit fonduri.
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  *Începuse campania. Toată lumea ştia ce avea de făcut şi îşi făceau treaba pe la ei prin localităţi, numai unul era permanent nemulţumit de orice: Borcea de la Săcele.
  Când “m-am înfipt” puţin în el pe motiv că nu îşi făcea campanie,mi-a spus că este persecutat de Vasile Laţa, care nu îl lăsa să organizeze niciun miting electoral şi punea oamenii să îi rupă permanent afişele. Plus de asta, îi trimitea permanent Poliţia Comunitară să îi verifice lemnele de la gaterul său, pe care le tăia fără acte.(de pe blogul lu' basca )*

  Replica:2

  Purtătorul de cuvânt al PNG Braşov, Dan Lupu, care lucrează la ziarul lui Mureşan, „Argument“, a declarat că cei doi sunt simpli membri de partid şi că nu au avut niciodată o funcţie.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  *Abia dat afara, Borcea de la PNG a revenit la televiziunea care l-a facut celebru, Mix2. „Am sunat si eu la partid, la Bucuresti, a zis seful cel mare ca nu are nici o întelegere cu nici un partid. Bîsca e un interimar, nu ma poate da afara. Eu sînt în partid de la început, din primele zile, eu si cu domnul Horia Salca am pus bazele organizatiei de la Brasov (în realitate a fost unul, Sorin Capota, ce umbla si pe la PNL - Cerveni, poveste lunga – n.a.). M-a sunat Bîsca?i m-a amenintat, ca el cu taica-su si cu Ialomiteanu, o sa faca presiuni asupra mea”. Sebastian Grapade la PNL, care facea pe moderatorul la emisiunea aia, întreaba: „Cum adica, presiuni?” - „Pai ei, de la finante, presiuni financiare”. Borcea a mai comentat ca, într-un final, se va duce sa faca politica într-un alt partid. „stiu ca s-ar putea spune despre mine ca sînt traseist, dar pe mine ma intereseaza sa fac politica la nivel înalt si asta nu se poate într-un partid mic.

  *-------------------------------------------------------------------------------------------------

  1. Comment by Dan Lupu — May 21, 2009 @ 8:43 am

   Te-ai scos. Golanule si afemeiatule. De aia nu mai e png in Brasov. Ai tocat banii lui Becalii. Aia doi lei pe care nici nu i-a trimis vreodata
   :-)
   Eu sunt doar la punctul5, la manevre intre png si pc. Am ajuns sa fiu sforar. Mi s-a indeplinit visul
   La naiba

  Liderul PNG Sacele, Dan Borcea, a tinut sa reclamesi sa critice decizia primarului liberal Vasile Lata si a majoritatii consilierilor locali saceleni de a demola o cladire monument istoric si cultural, unde s-au nascut si au trait oamenii de cultura Alexandru (fost presedinte al Academiei Romane) si Ion Lepadatu. Liderul penegistilor saceleni a aratat ca primarul Lata, "in loc sa conserve imobilul-monument, a decis sa-l darame, declarand public acest lucru.

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------

  Am auzit azi că Borcea iar a fost aseară la MIX TV. Şi a tunat şi a fulgerat de mine şi de alţii.

  Şi nu domnilor PNL-işti, nu mă anunţă nici Horaţiu Braga, nici primarul şi nici Ioan Neculaie !!!

  Mă anunţă oamenii din teritoriu, cei care au tras alături de mine la locale, cei pe care se bazează acest partid.
  Oamenii care şi-au cheltuit banii pentru o cauză. Oameni pe care dacă îi cauţi sunt disponibili la orice oră. Aceiaşi care l-au susţinut pe Becali la 15 noiembrie 2007 când nu a fost lăsat să vorbească. Oamenii care nu s-au complăcut în a organiza petreceri private şi au făcut campanie electorală. Oamenii care în timpul campaniei şi-au lăsat familiile şi prietenii şi au bătut judeţul şi localităţile în lung şi în lat.
  Oamenii aceştia au ştiut să ţină capul sus atunci când alţi nemernici i-au călcat în picioare, fără niciun fel de dovadă şi nu s-au vândut pe doi lei ca Borcea.(sb)

  Borcea îi face de ruşine pe aceşti oameni.

  *

  1. Comment by mariana sebeni — November 20, 2008 @ 9:37 am

   Pe Borcea l-ati informat in legatura cu existenta unui protocol de sustinere in alegeri incheiat intre pdl si png?

  2. Comment by Dan Lupu — November 20, 2008 @ 2:50 pm

   Cand te cheama cei de la Mix si pe tine la emisiune?. Vad ca Borcea nu mai poate de doru tau :-)

  3. Comment by admin — November 21, 2008 @ 6:13 am

   Mariana,
   Protocolul de colaborare la nivel judetean s-a semnat intre tururile 1 si 2 ale alegerilor locale.
   In turul 2 la Sacele, Dan Borcea l-a sustinut cu mare fast pe dl Nistor, care a si castigat.
   Deci…(blogu' lu' basca )

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------
  1. PAI BAI DOBITOCULE,TREBUIA SA DEDUC CA VOI ATI LUAT BANI DE LA SCRIPCARU PENTRU ACEL PROTOCOL?DE CE NU M-ATI CHEMAT LA SEDINTE ?ERATI O ADUNATURA DE GOLANI CARE ISI VIZAU INTERESUL MATERIAL IAR CAND VA CEREA UN MEMBRU BANI PENTRU CAMPANIE,VA FOFILATI SUB PRETEXTUL CA ADI MURESAN E CU BANU'.CE PRETENTII AVEAI TU DERBEDEULE SA AM 20%PROCENTE CAND VOI VA SPARGEATI IN FENTE CU PITIPOANCE PE BANII LUI BECALI SI A LUI ADI MURESAN ?TU CAT AI OBTINUT LA LOCALE ?TU NICI NU ERAI IN PARTID CAND MI-AM VANDUT CAMIOANELE SA OBTIN UN SCOR BUN.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------

  *Calea Bucreştiu Nr. 50, Bl. S23, Ap. 3

  E-mail: brasov@png.ro

  -------------------------------------------------------------------------------------------------

  **Concluzia este ca se bat cu propriile lor arme si nu-si dau seama de micimea caracterului lor .Asa partid , asa performante .Daca nici sediul nu mai exista ,baza de date a secretariatului o tine ala care da cu tacu in bila,pe Alba.Sa zica merci Basca ,ca nu am luat atitudine ,rau este usor sa faci ,bine mai greu .Acum cui ii mai tremura izmenele,ca atunci cand m-a chemat Horatiu Braga la ora 22 sa ne intalnim la Strada ,fiind insotit de gorilele lui, nestiind de ce am fost sunat de cei de la DGA ?Credeati ca va torn,hahalerelor ?Fara sa vreau imi vin informatii gratis.Basca daca vrei sa-mi lasi vreun comentariu,nu mai posta sub anonimat.Pentru a te exclude definitiv din asa zisa politica ce-o faci ,iti promit ca ma voi ocupa de tine ,venind cu informatii noi .Trebuie sa-ti bagi mintile in cap si sa-ti vezi de treaba ta de mucos ...

  24 mai 2009

  E MORŢI TOŢI !

  Tu-i mama ei de gramatica ... ca sa fac greseli gramaticale o sa ma straduiesc .Omul politic din mine simte ca aceste alegeri europarlamentare sunt greu de realizat.Ce facem ,indiferent de culoarea politica sa-i aducem pe oameni la vot ? Grijile de zi cu zi le omoara interesul pentru politica dar nu este o scuza deoarece este singurul mod de exprimare ,pedepsindu-i pe politicienii mincinosi .Nu ne implicam dar avem pretentii ,eu personal sunt dezamagit de aceasta atmosfera si cu ajutorul celor neinteresati de politica ,va castiga din nou cei care nu merita .Apropo de Pdl ,astia in afara de a lipi afise pe unde nici nu-ti da prin cap ,nu-s buni de nimic Avem un Sacele portocaliu datorita primarului dar a adus lipsa de bun simt la grad de arta .Oricum vii cu vii ,mortii cu Pdl-ul .Revenind la lucruri mai seroase am constatat ca nu mai sunt barbati in Brasovul nostru;mai stiti povestea aceea cu GASCA SI LUPU' ?unii o interpretam TUSEA SI JUNGHIU ... Va garantez ca daca mai gascuieste ceva sau urla lupu' o sa-i iau marunt la tocat .Nu ca ar fi atac la persoana dar eu avand o gramatica manelistica ,imi permit oricand sa-i aduc cu picioarele pe pamant pentru a nu mai manca asa mult ceea ce le place lor in preajma wc-ului ;acum o cred pe sebeni ca-si dorea o politie a blogurilor...Mai are omu' slabiciuni , un spriţ , o bara, o purtatoare de virusi sexuali dar cu politica ce ai ? Lansez invitatia de atacuri la persoana dar rugamintea mea este sa o faceti asa cum trebuie .Eu cred ca asa de mult v-ati obisnuit cu linsul Pdl-ului in anumite parti ale corpului ,ca la femei nu le mai faceti fata .Ati vazut o gasca facand politica sau un lup mancand tastaturi ?Astia doi au inventat pe net un joc in care ei comenteaza, ei isi dau raspunsul si daca i-ar duce capu' s-ar si certa, in rest niste stresati ...
  PS .Maine dau marfa pentru barfa Png-ista ...