12 iun. 2009

CORB LA CORB NU SCOATE OCHII !

Imi povesteste intrigat un prieten ca la o televiziune locala ,domn' Cancescu este" foarte multumit" de rezultatul alegerilor din municipiul Sacele .Ca de ...fi-rar ea matematica,~600 de voturi sunt mai multe la PNL decat la oricare alt partid ;ce naiba inseamna zece procente...
Ce o sa fie ,o sa tune si-o sa fulgere(ca si asa este sezon),o sa schimbe totul dar cu conditia sa ramana tot asa .
Acum imi pare rau ca mi-am adus aportul cu ~trei sute de voturi,dupa cum am amintit intr-o postare mai veche ca PNL m-a umplut de respect.
Uimirea mea este ca eu cred inca in sansa mea si poate apuc ziua sa-mi exprim opiniile in sedintele BPT, daca eram ascultat ,rezultatul ar fi fost altul.Convinge tu ca lider un electorat sa mearga la vot pentru un pensionar ca Lata care a viciat mediul de afaceri sacelean ; cu echipa lui de consilieri fricosi dominati de prestanta acestuia .
Alegatorul este ingretosat si lipsit de interes pentru PNL local.Ai mei au iesit la vot din respect pentru mine punandu-mi conditia de a schimba vechea conducere .Stiu ca este greu si nu vreau sa-i dezamagesc dar cum sa le spun ca domn' presedinte Cancescu bate apa-n piua si ne amageste ca va rezolva problemele la Sacele inca din noiembrie 2008 .Pacat de voturile pierdute sau o fi o strategie de a nu progresa .
Vin alegerile prezidentiale iar daca nu iese cum trebuie, e naspa ...

PS .Am o propunere : pentru ca Lata sa nu mai traga partidul in jos , sa-i umplem timpul cu activarea blogului PNL BV pentru al finanta si al umple cu articole siropoase gen: cine a infipt cele doua felicitari cu Dan Borcea in mertzan, cum e sa-ti plimbi nepotii in parc , dorinta lui de a-si infiinta primaria lui in Garcini, povesti cu rromi despre casele Nato si cum a ajuns sa faca de ras PNL (astept provocarea).

11 iun. 2009

14,52% PUTEA FI SI MAI RAU

Mai fratilor,prostia e lucru mare daca este ridicata la rang de arta !Daca nu am fost organizati cum trebuie si s-a limitat la lipit afise si agatat de banere,la ce sa te astepti...
Mi-a placut scrisoarea deschisa a lui Tariceanu care este un semnal de alarma.
Organizatia Brasov a obtinut un rezultat bun dar lupta din toamna este altceva .Democratia in partid este la pamant si numai cel ce dirijeaza "papusile"este vioara intai .
Unde locuiesc la Sacele si incerc sa prind lotul la candidatura pentru primarie,nici macar membrii actuali ai organizatiei n-au iesit la vot...
Interesele sunt foarte mari de a proteja un puscarias si o sleatca de consilieri locali fricosi.Sper intr-o schimbare pe care s-o coordonez ca de ales nu am ce alege .
Daca un domn' Cancescu doreste sa faca ca dintr-un fost lider politic sa ajung un simplu membru PNL sa stie ca a reusit partial...Ma mai relaxez si eu ca de respect PNL-ist m-au umplut .

8 iun. 2009

CE FACEM DOMN' CANCESCU ?

Trebuia sa va aduca cineva si cu picioarele pe pamant caci ceea ce s-a intamplat la Europarlamentare se poate scuza sau nu si trebuie sa ne obisnuim cu un eventual esec la prezidentiale .Eu spun ca daca dorim sa avem reusita politica trebuie sa mai lasam din interesele proprii,trebuie sa schimbam oamenii,trebuie intinerita echipa pentru ca electoratul s-a prins un pic de manevrele din PNL .Punctual,cum poate vota un sacelean partidul liberal stiind ca inca mai dainuie figura unui puscarias .
Democratia in partid este prost inteleasa ,eu personal neputandu-mi exprima opiniile .Cu riscul de a fi exclus din partid dar si cu speranta de a fi promovat ,aceasta este parerea mea .Frate ,mama ,sora sa-mi fie ,eu i-as da afara din partid si as opri pe cei care merita,as intinerii organizatia scapand de capetele plecate si ascultatoare pentru banii si afacerile lor.
La vremuri noi ,tot ...ei !