2 sept. 2009

COSMARUL PNL-ISTILOR

Credeti ca v-am uitat ?nici gand.Am fost plecat intr-o calatorie destul de lunga in care am incercat sa uit de politica asta jegoasa a penelistilor din Brasov .
Am fost in Brazilia,am trecut printr-o uimitoare experienta de schimb de avioane si timp de stat in aer aproape 23 ore,am fost in Franta,Turcia si am esuat ca sa ma umplu de nervi din nou pe litoralul romanesc .
Am invatat pescuitul la crap,sunt specialist si daca totul se invata,am sa demonstrez ca o sa fiu un om politic bun.Dar sa revenim la ... penelistii nostrii brasoveni .
Am informatii deocamdata putine pentru ca am revenit recent,am aflat cu stupoare ca Sacelele bea apa cu azbest si atotstiutorul,liderul etern,presedintele CJ,asfaltierul de serviciu al judetului,ramane fara bani de salarii la institutia pe care o conduce.Nu prea ma pricep cum se face dar propun ,ca fost PNL-ist ,sa facem cheta publica pentru adunat bani,ca sa ajutam macar sa-si pastreze posturile si valoarea salariilor consilierilor PNL,precum si conducerii .
Mor de grija lui Adrian Maxim ,sa nu-i dispara piata de desfacere,ce naiba ,doar e criza !
Necazul lor e ca nu mai au ce sa imparta si nu s-a inventat vaccinul contra acestei "boli "...
De maine ,cu forte proaspete ,ma apuc sa-mi gasesc un partid serios ,nu o adunatura de lingai ai liderului penelist.Oricum ,ii aduc pe municipiul Sacele la 5% si nu din razbunare ci pentru ca aceasta este valoarea lor ...
TREZITI-VA FRATILOR !