12 aug. 2009

CRETINI DE PNL

Daca nu am postat pana acum a fost datorita faptului ca am fost in concediu .Nu amenint dar sa vedeti penelistilor in frunte cu tovarasul vostru cate puteti afla de la mine ca nici prin cap nu va trece ,asa cat v-ati ferit sa nu aflu si nici in visele voastre cele mai urate nu va puteti imagina de ce sunt in stare si asta pentru ca nu ramane nimic nepedepsit .
Nu i-a ajuns lui Cancescu banii care i-am dat ?sau am aflat prea multe de m-a obligat sa-mi dau demisia ...
Politica este facuta pentru cei care stiu sa minta si pentru cei care fac compromisuri dar un cretin ca Adirian Maxim nu am vazut .Poti avea bani cu sacu dar sa ajungi sa te prostituezi politic fostilor membrii Png cu promisiuni"veniti la mine ca va dau eu bani ,va ajut eu ,va rezolv eu problemele,etc ",lasa de dorit ceea ce pe mine, Dan Borcea n-am sa fac niciodata asa ceva pentru niste voturi .
Adica Maxim(imi pare rau ca-i spun pe nume dar daca ma mai plictiseste cu amenintarile chiar il numesc oligofren ) se da mare zmeu prin "sat" ca face si drege iar lui Cancescu ii tremura izmenele (ce n-are ?) sa nu afle presa de circul din interiorul partidului ,sa nu afle politia de anumite scandaluri si spargeri de parole si multe alte gainarii ce-mi provoaca sila cum ar fii condusul autoturismului sub influienta alcoolului.
Stai sa vezi ,s-a anuntat ca batranelul de la CJ are mari afinitati pentru fostul lider PSD de Sacele Claudiu Rosculet,care dupa ce a decapitalizat Electroprecizia Sacele ,a lasat oameni pe drumuri ,lasandu-i fara loc de munca acum luand pozitia de strut ,se pare ca i s-a terminat nisipul si trebuie sa scoata capul .
Daca doreste Rosculet mai am ceva pliante galbene care le distribuia cu atata placere si mandrie.Totusi ii statea mai bine cu ochii rosii si limba de sarpe (afisele facute de unii din Pnl ).
Mai am doua saptamani de concediu iar apoi ma voi ocupa de toate tiganiile create de nea Cancescu (ma scuzati c-am scris cu C mare ) desi i-as sugera sa-si faca curatenie in ograda lui ,nu-mi place pokerul dar asul este in maneca la mine ...
Ma scuzati ,am plecat la pescuit ca-i peste mult si mare la Bela .
P.S ii sugerez boului care zice ca vrea sa candideze la Sacele (ala pe care l-am scos in suturi din biroul meu cand a venit sa-l toarne pe Lata si pe Hususan )sa -si utilizeze inteligenta nu sa "i-a tigane lup de-a gata "...danborceasacele.blogspot.com este un blog care acest nenorocit si-a permis sa-mi faca publicitate moca ...