1 oct. 2009

BASE', PROFESORUL DE ENGLEZA !


Uite cine a distrus alianta,cred ca romaneste stie mai bine dar pacat ca nu gandeste .
Guvernul era pe duca iar el dansa de mama focului prin tara .
Deschizand anul universitar,cred ca si-a cautat o facultate de limbi straine sa se perfectioneze.
RADEM NOI RADEM DAR PURCEAUA-I MOARTA IN COTET !

PENSIONARUL PNL-IST MOARE DE GRIJA ALTUIA

Doream sa comentez criza politica actuala dar realitatea brasoveana nu-mi da pace .
Vulpoiul batran de la CJ si-a amintit ca in cativa ani devine bosorog si ce-si spune el :"i-a sa-mi pregatesc aterizarea in tabara pensionarilor ,ca si asa mi-a iesit lozu' de buzunar pentru aeroportul de la Ghimbav".
Deja se plange ca o baba in TEX ,citez :"ne propunem sa reluam programele pe care le-am gandit special pentru pensionari ".Eu il intreb,pana acum, inafara de a se imbogatii,ce si-a mai propus ?Profita de batrani ducandu-i cu vorba,batandu-si joc de ei, demostrand inca o data ca nu are nimic sfant in viata asta .
Nu stiu de ce dar varsta si parul lui alb imi aduce aminte de comunisti iar incheierea articolului din TEX dovedeste limbajul lui de lemn dinainte de 1989,citez :"permiteti-mi sa va transmit in numele CJ cele mai alese felicitari si urari de sanatate,viata lunga,fericire ,etc" .Oare cand vor disparea apucaturile astea comuniste, ca la pensionari sigur nu le tine de foame .
P.S In timp ce scriam eu articolul s-a destramat guvernul .Ce-ti doresti mai mult ...dulce Romanie !

POMANA PNL-ISTA !

Se pare ca Adi Maxim isi face ganduri "erotice "sa se faca primar de Sacele .Cand a vazut ca nu a reusit pentru Camera deputatilor,ce-a zis ,exista o pacaleala mai cinstita "ma fac primar ".Cu fabrica de bani ce i-a dat-o Cancescu si cu ajutorul fostului primar Lata ,lui Maxim i se pare o reusita sigura .La o campanie vremelnica cu ce ar putea sa inceapa cu o "pomana electorala ",adresata pensionarilor ,sfintita de prezenta lui Cancescu.
Necazul este ca o sa fiu si eu pe acolo,nu ca as fi fan unei asa manifestatii dar imi plac pomenile din bani publici dati de echipa penelista .
Eu le-am spus ca nu au nici o sansa dar stiti cum e ,pomana ingrasa.
O stire de ultima ora ,Maxim isi muta domiciliul in Sacele .ASTA DA POLITICA ...

30 sept. 2009

INDUSTRIE PNL-ISTA, STIL CANCESCU 建造北環線,北京時間工業,風格CANCESCU

Romanul are o vorba "om batran si minte...ioc",dar vad ca lui Cancescu chiar ii merge prosteala asta.Am citit in TEX de azi ca se face mare relansare a industriei brasovene,de tractoare in Rasnov la viitorul Pdl-ist Adrian Vestea,locuri de munca garla,ce mai ,trai pe vatrai ...
Problema este alta,in articolul respectivcitez :"Oficialii chinezi au spus ca sunt optimisti in privinta competitivitatii tractoarelor...". Eu ma intreb ,cum ar trebui sa ne simtim noi brasovenii ca le cumparam gunoaiele .
O sa-i prinda bine locurile astea de munca lui Antonescu la prezidentiale,il mai coboara Cancescu cateva procente in calitate de vicepresedinte PNL,de importul gunoaielor orezarilor chinezi .Important este ca suntem in competitia mondiala a producatorilor de tractoare si ...aplaudam bucurosi reusita liderului PNL-ist dar mai opreste-te,ai bun simt ca o sa-ti rupi gatul.
Te intreb nea Cancescu:mai esti cumva mandru ca esti roman ?