22 nov. 2009

DIZOLVATI-VA ...

Cum locul trei e numai unul,ati luat-o in freza indiferent ca erati la guvernare sau nu ,se pare ca aveati nevoie de inca un sut in fund pentru a cobora cu picioarele pe pamant .Infrangerea ramane la fel, indiferent de ce alianta veti face .
Vreau sa-l vad pe Cancescu cum se infrupta,manjit pan' la urechi de bucatile mici de carne aruncate pe geam de NITA, in Piata Sfatului.Ha,ha,ha...
Tataie,stiu ca esti vulpe batrana dar asculta-l pe mandea ,beleste ochii si arunca lighioanele din partid ca altfel belesti... si vei ramane singur .
Nu stiu rezultatul pe Brasov dar sigur te vei bate cu pumnul in piept ca ai o organizatie fruntasa ...dar fruntasa la ce ?
Un sfat prietenesc iti dau (stii tu ,prietenul la nevoie se cunoaste),apeleaza la sociologul partidului Claudiu Coman si pana dimineata ,cu ajutorul lui Adrian Maxim iesit pe locul intai(asta sa dea bine la populatie ) si aburitii ca a-ti intrat in turul doi ,dupa spusele si promisiunile lui Maxim Adrian,candidatul vostru sacelean ...mai nou .
Aveti grija,ultimul sa stinga lumina...

MICI ATI FOST,MICI VETI RAMANE...

Ma' Cancescule,chiar crezi ca cu bani poti cumpara totul ?Dumnezeu e sus si vede prosteala voastra,cum mintiti oamenii,cum ii prostiti si le cereti bani pentru interesele voastre .Crin isi merita soarta pentru ca s-a inconjurat de cine nu trebuie .
Sunteti partidul perdantilor ,valabil si pentru alegerile din 2012 ,obisnuiti-va cu gandul ca o sa ajungeti sub 5 %.
Desi nu stiu dar banuiesc ca ,candidatul vostru ,Crin ,a pierdut.