31 mai 2009

CAMPANIE PDL




Daca considerati ca este bine... trimite-tii romanilor inParlamentul European si o sa fim o tara asa cum spune domn' presedinte !
Ma bate gandu',datorita afirmatiilor presedintelui sa ma inscriu in PDL sa trec si eu la alte orientari sexuale ...SA TRAITI BINE ... Fara numar,fara serie de la mine pentru cei care n-au muncit in aceasta campanie
Visul meu este ca Norica Nicolai si Eba sa ajunga in PE.
*Pe Eba o sustin doar pentru ca va da o mana de ajutor consumatorilor de droguri .


Mie personal imi place de Basescu ca-i da in gat pe toti.
La vremuri noi tot noi .Lasand caterinca Pnl-Bv e cel mai tare .

4 Responses to “CAMPANIE PDL”

Anonim spunea...

Nu-i suport pe astia de la Pdl decand a intrat tiganu'ala de Neculae ,urasc fc brasov ca si-a pus jidanu' amprenta pe echipa dar va felicit d-le Borcea pentru articol.noi romanii ne-am obisnuit sa iubim si sa votam pe cel care este huiduit ,nu vad oamenii astia care merg la vot ca Basescu isi bate joc de romani ?Pe cine a dat in gat Basescu ?pe cine a avut teama de el si cei care au probleme cu dosarele lui ,nu da in gat pe aia care au nenorocit tara pentru ca sunt toti pe felie cu el .

Anonim spunea...

D-le Borcea,se aude la Sacele ca puscariasul asta de Lata nu se lasa de prostii ca are spate si nu se va lasa de politica .Oare sa fie bunul lui prieten Cancescu ?Credeti ca veti avea sanse daca ramaneti in Pnl ?eu zic sa va schimbati partidu .

Sorin Basca spunea...

Dane ti-am zis ca astia de la PNL ti-o trag ,acum intelegi de ce eram eu revoltat ?N-am nimic cu tine si mai taci si tu din gura ce jetonezi tot ?Schimba naibi partidu ca altfel ingropi toata munca ta ,stii cum e in politica .Hai te pup .

Sorin Bâscă spunea...

Bună încercare !!!
Diferența dintre mine și cel care a scris mai sus este că eu aș fi pus virgulă după "Dane". Și multe altele ...

Leave a Reply