29 mai 2009

LINISTEA DIN INAINTEA FURTUNII ! prima parte

Semnale foarte bune din Sacele.
Cetatenii au inteles mesajul de a veni la vot deoarece consilierul Lata Vasile cu ceilalti colegi ai lui au depus o munca titanica prin lipirea afiselor si legatul banerelor pe drumul principal , dandu-le batai de cap celor de Pdl. S-a facut un sondaj in cartierul Garcini si s-a constatat ca cetatenii de etnie rroma sunt foarte multumiti de casele construite din fondurile Consiliului Judetean, dorind ca in urmatorii ani sa se realizeze un adevarat cartier de locuinte sociale ,voteaza PNL .Desigur ,nu-i poti crede in totalitate ca vor vota PNL caci stiti cum este omu'...,mai tine si cu Psd , mai cu Pdl(ca de' Scripcaru le mai scapa cate o autorizatie de a vinde flori in Brasov ).
Organizatia de tineret compusa din d-l Sterpu si cei 40... de membri,sunt vigilenti percutand la fiecare schimbare de afisaj .Se vede ca cine stie politica , stie pentru ca Lata in ciuda varstei tine piept tuturor problemelor intampinate in campania electorala .
In ultimul sondaj facut de liderul nostru Claudiu Coman(sefu' ATOP) ne situam pe locul doi , primul fiind Psd-ul .Stiu ca va urma o saptamana de foc cu evenimente organizate si speram sa ne onoreze cu prezenta d-l presedinte Aristotel Cancescu;la Sacele.
Noi suntem convinsi ca vom avea rezultate extraordinar de bune datorita faptului ca PNL este ca o FAMILIE si cum a zis ( i ) responsabilul de zona Ungureanu de a ne unii fortele ,pentru a reusi sa depasim 49% deoarece la alegerile din noiembrie am avut 12%.
Noi ne bazam foarte mult pe iscusinta,priceperea,devotamentul si experienta fostului primar Lata care a obtinut in trei mandate ,rezultate foarte bune.
Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca si sa nu uite ca noi suntem alaturi de el .
PS .Datorita faptului ca in aceasta campanie s-a muncit extraordinar de mult,imi permit ca sambata sa merg la o pescuiala deoarece la Sacele vom scoate un procent de minim 49% si asta datorita d-lui Vasile Lata impreuna cu a sa echipa .Facand o paranteza,in weekend va ploua cu galeata,deci ...

2 Responses to “LINISTEA DIN INAINTEA FURTUNII ! prima parte”

paulszaszsebes spunea...

Domnule Borcea dar de ce nu aveti curaj sa veniti pe toate strazile.De exemplu pe strada mea ,Armata Romana(in Cernatu), nu v-am vazut niciodata pe dumneavoastra personal

Cu stima
Szasz-Sebes Paul

Dan Borcea spunea...

Domnule Paul
Am fost pe strada ta ,chiar te-am cautat de trei ori si nu te-am gasit.
Am baut o cafea la vecina care sta la trei case de tine .

Leave a Reply