27 iul. 2009

LINGAUL ... DE SAGEATA GALBENA

Chiar daca am terminat tarziu postarile ,am fost placut impresionat cati prieteni am .Am primit mesaje de incurajare,multi aproband hotararea mea de a demisiona si mi-au apreciat verticalitatea de a-l sustine pe Crin Antonescu .
Azi am primit telefoane din tara ,e-mailuri din partea unor parlamentari PNL,explicandu-mi ca trebuie sa am rabdare pentru ca problemele de la Sacele se vor rezolva .
Vad ca cei de la Brasov in speta "vulpoiul batran ",tin capul la cutie ca se simt cu musca pe caciula .Crin Antonescu a luat la cunostinta de problemele la Sacele ,eu asigurandu-l de sprijinul meu .
In schimb in aceasta dupa amiaza unul din personajele pomenite care se zice ca este consilier judetean m-a amenintat, citez :"vei muri de mana mea ..... politic" !Ce sa-i faci dragoste de penelist iar la momentul oportun ii voi da numele si inregistrarea telefonica .
Eu i-am spus ca nu suport anarhia si dictatura din Pnl BV precum si din org. Sacele .
Crin Antonescu ,in opinia mea trebuie sprijinit pentru ca avem nevoie de schimbare dar necazul este ca daca ai cateva organizatii in tara ca cea de la Brasov ,slabe sperante pentru a ajunge presedintele tarii .
CE NU TE DOBOARA ,TE INTARESTE ,multumesc prietenilor si membrilor mei simpatizanti pentru sustinerea acordata ;aviz amatorilor : Borcea de politica nu se va lasa si dati-i cu amenintarile in continuare caci avem si pentru voi legi in Romania .

No response to “LINGAUL ... DE SAGEATA GALBENA”

Leave a Reply