22 oct. 2009

CERSETORUL PNL-IST

Romanii sunt morti de foame,n-au bani,locuri de munca,nu fac fata crizei iar domnul din poza citindu-mi o postare mai veche face cheta la poporul roman sa ajunga presedinte.In afara ca stie sa lege doua vorbe cat de cat si s-au unflat muschii pe el ca si-a luat o nevasta pusa pe capatuiala,ne lanseaza numere de sms-uri pentru mila publica .Pacat ca acestea au adevarata lui valoare ,unul referindu-se la 5 euro iar celalalt la valoarea de 1 euro .Ma simt jignit ca apeleaza la portofelele noastre ,sa demonstreze ca poate sa faca ceva pentru tara asta dar cu expresii de genul "castigul meu va fi tot una cu castigul celor care au cumparat in toate sensurile actiuni" ma forteaza sa aleg intre Basescu si Geoana cu toate ca nu am nici o afinitate fata de acestia .Consider ca vrajeala asta stricata "Actiunea Antonescu" nu tine nici macar la fraieri ,colegii lui de partid.Il si vad pe Cancescu,Maxim,Ispas mergand in haita pe strazi sa adune de la oameni ce le-a mai ramas prin buzunare (restul de la paine ).
Un lucru inceput prost sigur va sfarsi prost .Acum intelegeti de ce am plecat din acest partid cu oameni cersetori de bani.

21 Responses to “CERSETORUL PNL-IST”

ica spunea...

Crin antonescu face doar o campanie normala intr-o tara cu oamnei normali. Restul candidatilor sustinuti de grupuri de interese si de "oamenii de afaceri" ce au mancat de la bugetul de stat in ultimii ani nu au nevoie de asa ceva. Atacurile de acest fel la adresa lui crin nu demonstreaza decat un lucru: cu siguranta va iesi presedinte.

Unknown spunea...

Dupa cum mai scriam si pe un alt blog cu aceeasi reactie acida la actiunea initiata de Antonescu - este o actiune electorala perfect normala, in orice tara civilizata, probabil imprumutata de la colegii americani, care o folosesc de ani si ani, cu mult succes as putea adauga. Bineinteles, deranjeaza unora din mediul nostru, in special cei cu o lipsa acuta de cultura politica (incluzand aici marea majoritate a parlamentarilor chiar, chiar daca o spun cu parere de rau).

Este un gest laudabil, si nicidecum de acuzat. Macar stim cum isi finanteaza campania. Cum ar fi ca fiecare candidat sa vina sa ne explice si sa ne prezinte FIECARE eurocent investit in campanie si donatorul acestuia? Ar fi mai bine, nu?

Dan Borcea spunea...

eu va inteleg liberalismul dar daca el in faza de candidatura aduna bani de la popor,inseamna ca nu are si odata ajuns acolo sus nu va urmari decat scopuri de imbogatire .De ce sa-l pun presedinte ?

Anonim spunea...

daca e vorba de fraieri,dumneavoastra ati fost cateva luni membru PNL.pana cand ati vazut ca nu puteti fura si prosti pe nimeni din acest partid.v-ati adus toti lingaii din PNG Sacele crezand ca veti prinde un Os in Pnl.Maxim si-a dat seama si v-a ejectat repede.iar de atunci nu mai conteniti cu acuze la adresa membrilor marcanti ai PNL Brasov.Ca sunteti complexat se vede de la o posta.dar nu inteleg ce aveti cu Crin.Fundraisingul e si el o metoda mult prea putin comprehensibila pt orice taran

Ramona spunea...

@anonim
Ba dobitocule ,vrei sa-ti rup picioarele ?
De unde puii mei stii tu ?esti vreun lingau sau vreun homo ,nici macar n-ai fata sa-l pupi in cur pe Maxim ,ce membrii marcanti are Pnl?Lata ,un puscarias,Cancescu ,un nemernic,mincinos ,Cei sase consilieri adica relicvele cu care tu te dai mare ,esti un mare prost.Bai scursura societatii,membrii PNG,au pus suflet in tot ceea ce au facut in schimb tu il lingeai in cur pe unul sau altul.Daca te prind iti rup picioarele .Despre ce os vorbesti ?despre osu' lui Maxim sau osul lui Lata ?aaa l-ai supt tu pe tot ,nebunule !
N-ai curajul sa-ti spui numele dar cred ca stiu de ce ,pentru ca esti o lichea ,un anonim si in societate .
Daca te mai prind ca postezi aici ,te bat de te caci pe tine ,sti ca sunt in stare ,intreaba-l pe Cancescu sau pe Ispas .

Ramona spunea...

@anonim
fomistul ai reusit sa-mi strici ziua ,mi-ai dat agenda peste cap ca trebuie sa te gasesc ,am primit dispozitie de la Maxim sa-ti livrez pe gat niste resturi ramase de la ospatul de acum cateva zile ,asta ca l-ai ridicat in slavi .Intra pe blogul meu fraiere sa vezi ce face Maxim ,cum incearca sa fure banii din CJ adica sa imparta ...
Te-ai uitat pe postul local (n-ai bani nici sa-ti platesti abonamentul ?)sa vezi ce aberatii spune Maxim ?ti-l dau eu moca libidinosule ,pe blogul meu .Tot am zis ca ma ocup de tine dar vad ca n-ai limita ,sa-ti fie rusine .Imi pare rau ca nu te-am ologit atunci cand trebuia ...

Anonim spunea...

@ Ramona

am ras cu lacrimi. farmecul tau este ca esti atat de proasta incat nici nu'ti dai seama cat de mizerabila esti. dupa cum te exprimi, parerea mea este ca nu mai putin idiotul tau sot te'a cules de la pod, dupa ce i'ai luat banii pe o " clanta". va meritati si va potriviti.

Anonim spunea...

si inca ceva. daca as fi barbat nu m'as putea cupla cu una ca tine. cred ca nu m'as excita.

Anonim spunea...

@ anonim

dupa ten si dupa limbaj fatuca lui borcea este din garcini. poate mai spalata dar tot din clanul lui vreun marsavela sau gandac.

nanu_mihai spunea...

da,au pus atata suflet in campanie PNG-istii ca se milogeau la o ciorba la restaurantul din stefan cel mare in campania trecuta.cat despre amenintari,atata stii atata faci!doar esti o gorila de sacele!iar cat despre membrii marcanti ai PNL..sa nu uitam intai cine esti dumneata... si inainte sa dai de mine cred ca ar trebui sa dea politia mai intai peste tine ca sa vedem cat de curat esti,apoi sa acuzi pe altii

Ramona spunea...

Esti un fraier,campania trecuta care ?atunci cand s-a facut fuziunea ?nu era ciorba, nenea prostu'.Mai sfantule ,cum te cheama pe tine ?gata te-ai impotmolit si ceri ajutorul ...
bine sonatule ,m-ai convins ,in pnl sunt membrii marcanti dar eu tot iti rup picioarele ,bine ?pentru ca latri ,fiind pus de altii ,daca era din initiativa ta ,mai ziceam ca merita sa vorbesc frumos cu tine sau sa dezbatem anumite subiecte dar asa ma vad nevoita sa te sictiresc ,pricepi sau e prea mult pentru tine ?

Ramona spunea...

@anonim
eu ma exprim dupa chipul si asemanarea voastra
daca erai un om cu capul pe umeri ,iti scriai numele frumos ,era altfel .imi este mila de tine (de anonimi in general )cred ca ai mari complexe dar poate mai tarziu cand iti vei da seama ca nu esti singur pe lume ,ca mai sunt si altii ca tine ,vei face mari progrese .Din garcini e ma-ta ...
@anonim
Vezi ,tu nu esti in locul lui Borcea deci ...sictir capusa .
nu-mi permit sa extind acest subiect cu tine ,o panarama dar te asigur ca vei rade cu lacrimi cand te voi intalni ...
din cauza voastra a dobitocilor ca voi ,a tampitilor ca voi ,din pnl au plecat persoane imortante .Stati acolo si lustruiti pantofii unor lepre caci Crin va suferi din toata povestea asta .
Pentru cultura voastra generala ,eu primesc prin e-mail de la Crin mult material publicitar asa ca ...si locul doi se premiaza .

nanu_mihai spunea...

eu inteleg ca esti un retardat semidoct ofticat pe liberali,dar sa incepi cu amenintari-e de nivelul Garciniului,adica de acolo de unde provii tu.ti-ai facut o gasca de fomisti pe care ii plimbi de la un partid la altul si acum incerci marea cu degetul la PD si Base.oare ce persoane importante au plecat din PNL BV?N.V. Popa pe care l-a scos din parlam european Scripi dupa bunul plac?sau oi fi si tu o persoana importanta?sau poate ai fost amenintat cu baietii din craiter,asa cum mi-a soptit o pasarica..in fine...esti atat de agramat si de sarac cu duhul incat ma distrezi in fiecare zi

Anonim spunea...

uite ma,imi ,,scriu numele frumos" Nanu Mihai.vrei sa iti dau si CNP-ul?
oare ce am putea dezbate,ca nu esti nici pe departe la un nivel intelectual atat de inalt...deci...nu-ti raman decat amenintarile ca atat poti face..
cat despre faptul ca sunt platit sa iti dau replica-atatia bani sa mai ai tu cati am luat eu pt asta!

Anonim spunea...

is tare curios daca vine fiscul si la tine oare te gaseste curat ca lacrima?

Anonim spunea...

@ Ramona

daca ar fi sa ma cobor la nivelul vostru, al celor doi idioti din familia porcea de sacele, v-as spune sa nu mai deschideti gura ca miroase a rahat. dar cum nu am chef sa polemizez cu idiotii va zic doar atita : mars dracu in cotetz, corciturilor !

Ramona spunea...

asa ti-au spus si tie :mars....
saracul de tine ,mi se rupe inima , ce sa-ti zic ,hi,hi,hi.
Hai la noi ca te primim si pe tine .Corcitura e mamica ta, avortonule .Cred ca ai constatat ca tu ai un miros greu in gura si ai dedus de aici ca toti sunt la fel ,te inseli baietica ...

Anonim spunea...

@ Ramona

ma primiti unde ? la voi in cotet ? nu multumesc, nu am chef de gainat...

Ramona spunea...

ce prost esti !la mamitica ta la tara ,cui ii spui mars ?gainii ?

Ramona spunea...

Dobitocule,daca vrei sa stii ,Maxim in fata mea este un floc...
Crezi ca mie imi este frica de Maxim,se crede d-zeu ?
Daca incearca numai sa trimita controale cu dedicatie se stie clar ca el este ,asa ca sa stea pe curul lui .Ca o sageata ce esti tu mai marele manager de IT ,te rog sa-l informezi ca a fost fiscul si n-a gasit nimic deci ...taci si su...
Tu fiind un mare admirator a lui Cancescu si sluga lui Maxim ,iti recomand sa nu te mai aprinzi asa tare ca habar n-ai iar ceea ce ti se sopteste sunt doar glume copilaresti .
Am vrut sa-ti scriu pe mess toata poveste poate asa te mai cultivi si tu putin dar am ales varianta asta .Daca stiam eu de la-nceput ce pramatie este Maxim ,nu stateam cu el la masa ,era painea lui d-zeu doar pentru interesul lui personal .Pana sa faca jigodia de Cancescu promisiuni ,ca face si drege(fuziunea)penegistii au muncit mult.Asta spune si lighioana de Cancescu.Voi marele partid de cacat ati avut 12%procente pe cand noi ,singuri 6% deci ..la faza asta esti prost .
Cancescu a crezut ca Borcea baga banii in partidul vostru de betivi ca sa ce ?sa-l scuteasca pe Maxim de plata ?
Sunt multe de povestit asa ca stai frumos in banca ta si butoneaza in anonimat pana iti fac astia o statuie ,ca vreo trei caini gasesc eu sa te ude ...

Ramona spunea...

Si inca ceva ,nenea mihai,vezi ca-ti fuge pamantul de sub picioare caci nimeni nu-i de ne-nlocuit .
Ti-a zis Maxim ca Borcea pleaca la Pdl ?spune-i sa-ti dea banii inapoi ca te-a mintit ,te-ai facut de ras .Asa vad oamenii ce mincinosi sunt in partidul asta de doi lei ...
Degeaba baga Maxim acum banii in campanie pentru Crin ,se da peste cap ca tot in freza o va lua ,asa cum i-a promis Cancescu ,simt cum scaunul lui Maxim se clatina .Bagati tare baieti daca vreti o farfurie de mancare ...

Leave a Reply