22 nov. 2009

DIZOLVATI-VA ...

Cum locul trei e numai unul,ati luat-o in freza indiferent ca erati la guvernare sau nu ,se pare ca aveati nevoie de inca un sut in fund pentru a cobora cu picioarele pe pamant .Infrangerea ramane la fel, indiferent de ce alianta veti face .
Vreau sa-l vad pe Cancescu cum se infrupta,manjit pan' la urechi de bucatile mici de carne aruncate pe geam de NITA, in Piata Sfatului.Ha,ha,ha...
Tataie,stiu ca esti vulpe batrana dar asculta-l pe mandea ,beleste ochii si arunca lighioanele din partid ca altfel belesti... si vei ramane singur .
Nu stiu rezultatul pe Brasov dar sigur te vei bate cu pumnul in piept ca ai o organizatie fruntasa ...dar fruntasa la ce ?
Un sfat prietenesc iti dau (stii tu ,prietenul la nevoie se cunoaste),apeleaza la sociologul partidului Claudiu Coman si pana dimineata ,cu ajutorul lui Adrian Maxim iesit pe locul intai(asta sa dea bine la populatie ) si aburitii ca a-ti intrat in turul doi ,dupa spusele si promisiunile lui Maxim Adrian,candidatul vostru sacelean ...mai nou .
Aveti grija,ultimul sa stinga lumina...

One response to “DIZOLVATI-VA ...”

szasz sebes paul spunea...

Din cate stiu eu campania electorala trebuia sa se incheie vineri.Atunci de ce ieri la sediul domnului Maxim vis-a vis de sectia de votare mai era poza cu Crin Antonescu.Plus ca in parcarea de langa statuie er rulota PNL-ului

Leave a Reply