6 iul. 2009

AM AVUT DREPTATE !

Cand faceam parte din PNG nu m-a crezut nimeni ca se va face o fuziune cu Pdl-ul .Se spunea ca mint,ca nu stiu ce vorbesc ,ca sunt un traseist politic dar vedeti ca lucrurile incep sa se precipite .
Eu nu am fost de acord cu o asemenea miscare politica si cireasa de pe "mort" este potentiala alianta cu Prm.
Un om politic mai face si compromisuri dar sa fii asimilat cu clica pedelista a lui Basescu si cu un nationalist ca Vadim ,mai bine lipsa ...prefer sa-i critic obiectiv decat sa fac ceea ce nu doresc .
Despre aliantele lor,sa fie la ei acolo iar Gigi sa-si vada de" oile" lui si sa nu-i cante in struna lui Basescu pentru a nu-l baga la zdup .
In ceea ce priveste PNL se anunta schimbari si cred ca este buna cate o urecheala din cand in cand ,un sut in fund fiind un pas inainte-CRIN PRESEDINTE !:)
La buna vedere .

7 Responses to “AM AVUT DREPTATE !”

Anda Popescu spunea...

ce te asteptai? e Romanaia :) tara tuturor posibilitatilor :))))) si una din posibilitati este sa nu iasa crin presedinte :(

CAZACU GHEORGHE spunea...

Fratele meu Dan Borcea vreau sa va adaug cateva cuvinte frumoase ; Va intreb asa in mod crestinesc !! va-m suparat cu ceva?

Eu sunt un Pacatos ca si Dumitale ca si ori care nu? Cred ca vorbele dumneavoastre in blogul meu nu au rost! de ce nu au rost! ;; Raspuns: Sa nu scoateti Gunoiul din ochiul altuia sau fratelui tau . nu? apoi daca stii cele 10 porunci nu utilizati numai cuvantul! Punetile si in practica ... Apoi de ce ma uit urat la dvs , cred ca nu va deranjeaza fizonomia mea ... Nu va obliga nimeni sa urmariti blogul meu.
Va multumesc de vizita si de comentariu , dar va fi eliminat dce catre un adimistrator pe curand, din motivul cuvintelor exprimate la un mod de bascalie.
multumesc anticipat cu multa stima Domnule Inginer . Si rau ca aveti o temelie buna in familie nu ma asteptam de asa ceva dela dvs. Doamne ajuta!

CAZACU GHEORGHE spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
IULIA spunea...

Poti face parte din toate partidele , pentru dumnezeu esti un nimik omule care traesti ca leguma , azi esti maine nu mai esti mai lasa partidele astea ca sa nu cumva sa pasesti gresit si tu stii ca parlamentarii sunt pe calea cea a disparitiei?
ia si tu cipul ala si vb , dupa urma domnule,,,,,, nu mai deranja pe parintele gheorghe cazacu veziti de treaba ta sa nu ma superi omuletule ca sa nu plangi in pumni dupa o anulare a blogului tau si o sa te uiti la contul tau " Google" ca la masinile care le ai acasa. ok?
veziti de treaba matale omule si nu mai critica bloggerii.

DoarATAT spunea...

aoleuuu, mai gingase fire tu esti apogeuu?
auzi tu veziti de treaba ta ca sar putea sa o inbulinesti mai si cred ca ai luato razna ha ha ha ha................

DAN BORCEA spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anda Popescu spunea...

nimic nou? :(

Leave a Reply