8 mai 2009

SITA DE CERNUT ZIARE

Bai,fratilor ziaristi,m-am gandit sa va pun la incercare sa vad cine ma iubeste si cine nu.Vineri va apare in toate ziarele brasovene(SPER),anuntul candidaturii mele la primaria Sacele.Am intampinat reactii de curtuazie,precum si critici,fofilandu-se spunand ca "timpul este prea scurt".Ziaristii de carton se vedeau tocmai de la" aeroportul Ghimbav" ca le este frica de seful lor si sa nu va mai bate-ti cu pumnul in piept ca avem o democratie adevarata.Eu am o vorba:"jocul ,greseala asteapta" si chiar va invit sa gresiti ,indiferent de coloratura politica a ziarelor d-vs. I-am propus aseara lui sebeni un concurs cu premii oferite de mine sa vedem daca o duce capul dar nu a avut curajul de a-l publica pe blogul ei(ar fi trebuit sa fie mandra).Ma simt dator sa va explic : concursul consta in a da raspunsul la o ghicitoare: CINE STA LA PRIMARIA BRASOV,CU MATURA SI FARASUL IN MANA ,ADUNAND GRESELILE DE EXPRIMARE ALE PRIMARULUI SCRIPCARU ? Pot participa doar cei care au raspunsuri ce contin numai greseli de ortografie ! SE ACORDA: - LOCUL 3 -UN INTERVIU CU MINE(direct) - LOCUL2 -UN REPORTOFON(pentru a-mi lua interviu) --LOCUL1 -DIRECTOR DE CAMPANIE PENTRU 2012-- MENTIUNE -1MC CHERESTEA(furata+tva)- - . Alegerea castigatorilor va fi obiectiva iar in functie de comentariul vostru facut,vor fi desemnati castigatorii.-- CUVINTE CHEIE:dupa program,conferinte,interval orar 17-18 ,amante,etc. LA PRASIT FRATILOR !

5 Responses to “SITA DE CERNUT ZIARE”

Anonim spunea...

la cheresteaua furata nu se pune TVA, boule !!!

Dan Borcea spunea...

Multumesc pentru sfat dar furata sau ne furata ,la factura catre persoane fizice se adauga TVA.Esti un bou(neoficial),multumesc ca ai trecut pe aici (oficial).

Anonim spunea...

Tu nu vrei sa-i sugi putin pula lu borcea,cu scandura ta cu tot.bagamias pula in gura voastra de ciumegi.lasa -l pe borcea in pace ca te fut in gura DD.stiu cine pula mea esti,fraiere.

mimi spunea...

BOULE !!!

Anonim spunea...

sa-mi sugi pula ca esti mimi? si daca Borcea este bou(cum zici tu mimi 08:36)inseamna ca te-a sarit din schema ,trebuia sa-l rogi frumos asa cum sti tu si se rezolva problema .Cred ca n-ai fost acasa mimi cand Borcea ti-a luat familia si tot neamu,in pula,vezi ce-ai ratat ?ai grija ce-ti doresti,ca s-ar putea sa se intample !

Leave a Reply