23 iun. 2009

AM REVENIT !

Nu poate omu' sa mearga in concediu ca din viata politica locala mai gasesti doar praful .
Vad ca Maxim si d-na Carmen Tanasescu vor sa paraseasca corabia ,salut aceasta decizie, era sa-l uit pe d-l Puchianu care a muncit foarte mult dar nu a obtinut rezultatul dorit.Cat despre d-l Bran trebuia sa ia atitudine de mult in sedinte,am fost mirat ca eu nu puteam sa iau cuvantul in sedinta din cauza domnului prezident.
PNL clar se duce pe topogan,l-am sunat azi pe liderul necontestat Cancescu si ca de fiecare data este mereu ocupat cu aducerea de stiri calde atat trustului cat si prezentatoarei...
Presupun ca daca nu a facut ceea ce a promis si probabil are si constiinta,ii este rusine de mine ca om iar in al doilea rand ii este teama ca nu are pe unde sa-si mai scoata camasa in fata membrilor ex png.
Ma tot cauta unul de la PDL care nu-i primar la Brasov sa ma abureasca sa dau cu praf de mers din PNL,o fi criza,nu sunt bani dar prostie din belsug...eu sunt optimist.
Nimeni nu supune adevarul din PNL BV ce se intampla .
SCUFUNDARE USOARA !

10 Responses to “AM REVENIT !”

Ramona spunea...

Hai ca se insoara Crin !

Anonim spunea...

Mai omule... incep sa cred ca esti tampit. Nu de alta... dar pe propriul tau blog esti indeajuns de idiot incat sa postezi materiale cu continut antagonic care nu fac altceva decat sa te profileze ca fiind un oportunist de cea mai joasa speta. Nu iti dai seama ca esti penibil? Nu iti dai seama ca mai mult de 20 de oameni (si aia platiti) nu poti convinge? Fara sa intri pe Google stii ce este liberalismul? Stai naibii acasa si vezi-ti de treaba...

Anonim spunea...

@Anonim
Mai omule,incep sa cred ca n-ai baut lapte destul,nu de alta dar esti prea prost sa-ti dai seama cat de dobitoc esti...
Antagonic zici ?dar postarile tale ce continut au ?
Bai fraiere,daca ti-ai permis sa postezi doua comentarii de ce naiba nu ti-ai dat numele ?
Esti cel mai prost anonim din cati am gasit in google dar vad ca te pricepi la treaba cu banii ,ia zi tu dragule, cine pula mea te-a pus sa comentezi articolul lui Dan Borcea ?

Anonim spunea...

QED... Daca esti in stare sa crezi ca oricine comenteaza "articolele" din postura de Anonim este una si aceeasi persoana si sa practici, cautarea Anonimilor pe Google esti tare! Tare prost!

Dan BorWCea spunea...

Ti se pare normal sa te dai capetenia liberalilor saceleni atunci cand:
a) habar nu ai ce este liberalismul
b) nu esti membru al Partidului National Liberal
c) in dreapta afisezi cu ostentatie si mandrie prosteasca o expunere de fotografii unde la loc de cinste sunt cele in care apari cu George Scripcaru si Radu Nistor
d) acuzi sistematic si nefondat conducerea partidului, atacurile la persoana fiind un deliciu personal pentru tine
e) nu ai constanta in opiniile pe care le ai la adresa anumitor persoane (vezi cazul Vasile Lata unde intr-o postare este pensionar penal iar intr-unul din clipurile publicate de Dan BorWCea pe YouTube este viitorul presedinte onorific al organizatiei PNL Sacele)
Cred ca ti-am dat destule exemple care sa iti explice sensul notiunii de antagonism.
Sunt de acord cu tine. Cred ca ar trebui sa renunti la orice activitate care implica PNL Sacele.

Dan Borcea spunea...

Te salut gunoiule sacelean.Uita-te in puii mei pe siteul PNL sa vezi ce membru marcant sunt .
Apropo de "ostentatie" si mandrie,eu am mereu usa deschisa a acestor lideri.Am toata increderea in Cancescu ca va face alegerea potrivita caci niciodata nu voi fi coleg de partid cu un fost puscarias.Stiu cine esti dar te mai las sa te exprimi,eu macar te ascult dar cei pe care tu ii lingi se folosesc de tine .Te-au dat in gat.
Si apropo de a renunta la activitatile PNL Sacele,eu am fost trimis de Cancescu nu am facut de capul meu .Singurul adevar care va caracterizeaza este procentul obtinut la alegerile Europarlamentare.
Auzi ma' Gigi,daca pun laba pe tine iti rup oasele si spune-i lui Lata sa-ti dea banii inapoi ca nu ti-a iesit pasenta .
Esti prea mic pentru a-mi pune mintea cu tine .

Ramona spunea...

D-le anonim care doresti a fii Dan Borcea,doresc sa-ti spun doar doua vorbe:
1.Esti tendentios la adresa acestui om caruia visezi sa-i iei locul miseleste.
2.Ce te doare pe tine sufletul de Lata?daca nu ai inteles pana acum conexiunea celor doua postari la care tu faci referire,scuza-ma dar chiar nu-ti poti pune neuronii la munca ?
3.Deliciul personal al lui Dan Borcea sunt eu..
4.Nu te mai bate cu caramida in piept cum ca ai avea tu habar de politica liberala,"sezi frumos bubico"!
5.Te-ar satisface daca in dreapta paginii de blog n-ar mai fi afisate ostentativ poze cu Scripcaru si Radu Nistor ?de ce folosesti acest cuvant daca nu ai cunostinte?de unde deduci tu ca acele poze au fost afisate ostentativ?sa inteleg ca a fost doar o constatare ?
6.La ce procent ati obtinut voi la Sacele ce ai fi dorit ,sa va cante Irina Loghin?
7.Daca doresti sa afli mai multe detalii despre acea inregistrare in care Dan Borcea il numeste pe Lata pres.onorific,ai curajul sa-l intrebi pe Borcea personal sau suna-l pe Cancescu .
8.Pana nu se va deparazita acest partid de voi fiind niste capuse,nu se va obtine performanta politica .

Anonim spunea...

@Ramona
1. Tendentiozitatea nu este un defect, nu este o infractiune, nu este semn de agresivitate, nu este inteleasa de toti, clar nu este inteleasa de catre tine.
2. Nu ma doare sufletul; nu tolerez lipsa obiectivitatii si antepronuntarea neavizata a unora. Sensul celor doua postari? Clar nu este acelasi.
3. Ce gusturi...
4. Nu ma bat cu caramida in piept. "Sezi frumos Bubico" sa le transmiti altora, preferabil rude cu tine.
5. M-ar satisface... as observa un semn de inteligenta. Prezenta pe internet are la baza dorinta instinctuala de ostentatie asa ca orice forma de afisare a unei informatii prin intermediul internetului poate fi catalogata ca fiind primar ostentativa. Constatarea nu este altceva decat o premisa unei concluzii.
6. Atata vreme cat "deliciul personal" al dmnului Borcea analizeaza rezultatele obtinute de PNL Sacele prin atribuirea meritelor pentru acestea catre "voi" se deduce ca exista si un "noi". Acest "noi" ce rezultate a obtinut? Se poate extrapola aceasta "analiza" ca fiind una antitetica?
8. Frazeologia rudimentara folosita si punctuatia execrabila nu lasa loc pentru comprehensiune.

Anonim spunea...

@Dan Borcea
Vocabularul dumitale te defineste.
Nu am nevoie de permisiunea lui Dan Borcea pentru a ma exprima.
Sigur stii cine sunt? De unde p**** ma-sii stii tu ca ma cheama Gigi? Nu vrei sa imi zici si mie de unde iti iei tu informatiile? Ca tare as vrea sa il prind pe ala care ti-a zis numele meu.
Esti sigur ca am bani de luat?
In cazul in care, daca e asa cum zici... cum ca te-ar fi trimis domnul Cancescu, de ce nu ai ajuns niciodata? Atat timp cat zici ca nu vei fi niciodata coleg de partid cu un puscarias (facand referire mai mult sau mai putin tendentioasa la adresa lui Vasile Lata), Lata fiind in continuare membru de partid, consilier local... ce sa deducem de aici... ca nici macar nu esti membru in PNL. Intrebarea care se pune... Comentezi?!?
In ceea ce priveste pasenta... imi pare rau sa te dezamagesc. Chiar daca sustii ca stii cine sunt, tin sa iti transmit ca stii gresit. Daca ai fi stiut cine sunt ai fi stiut si care imi sunt interesele, diferite de cele pe care mi le atribui fara a fi informat.
In ceea ce priveste ruptul oaselor... vezi ca voi fi si eu pe acolo; rezultatul, indiferent de context iti este defavorabil.

Ramona spunea...

Vad ca-ti place sa butonezi iar ceea ce spui tu e doar agricultura sau pe intelesul tau "gargara ".
Tu ai ceva de impartit cu mine iar eu nu stiu ?
Daca nu m-am luat de greselile tale de ortografie,am facut-o de a te simti tu important dar din cate se pare esti chiar complexat,ai avut probleme in copilarie ?
Asa va place voua sa ocoliti subiectul atunci cand sunteti pusi in fata faptului implinit.
Daca ti-am spus ca esti tendentios,am avut motive s-o fac :
"dar pe propriul tau blog esti indeajuns de idiot incat sa postezi materiale cu continut antagonic care nu fac altceva decat sa te profileze ca fiind un oportunist de cea mai joasa speta";
"Nu iti dai seama ca mai mult de 20 de oameni (si aia platiti) nu poti convinge?"
"a) habar nu ai ce este liberalismul
b) nu esti membru al Partidului National Liberal".
Esti cumva vreo marca si eu n-am auzit de tine,de nu tolerezi,de nu accepti,etc ?Am auzit de tine o data ,atunci cand Dan te-a aruncat ca pe o masea stricata din biroul lui ,ha,ha,ha !
Daca esti cabotin si nu accepti realitatea iti propun sa te calmezi si sa privesti partea plina a paharului.
Abureala aia cum ca n-ai avea nici o treaba cu Lata ,sa i-o spui lui mutu nu mie ...
Te rog frumos bagati mintile in cap ca altfel te ajut eu,n-o lua ca pe o amenintare ,ia-o ca pe un sfat pentru ca eu nu te-am injurat de mortii matii asa cum ai facut tu ,putin respect din partea ta ,asta daca ai avut ce invata de la mentorul tau de Sacele.
Pentru a dormi linistit si a nu scapa ...in pat,inteaba-l pe Lata cati bani mi-a oferit mie sa vin in partidul lui (pe atunci eu eram in PNG)iar tu imi dai mie lectii de pian ?
Vezi ca Dan Borcea este membru in BPT Brasov si sa crape fierea in tine si in Lata nu se va inscrie in PNL Sacele ca n-aveti voi fata de semnatura lui ,clar ?
Vad ca ai imprumutat ce a fost mai rau din org.care tu cu cei cinci sute de mii de membrii plantati panselute in vremurile voastre bune .
Daca iti este foame ,incearca sa mananci mancare ,de obicei aia tine de foame ...

Leave a Reply